Kontakt

Et godt samarbejde giver de bedste resultater. Derfor er det allervigtigste for mig, at du får en god oplevelse med coaching og føler, at det gør dig til et stærkere menneske med et mere meningsfuldt liv. Det kræver, at coachen med sin erfaring og ekspertise kan give dig en rådgivning, der er skræddersyet til lige netop dig. Jeg vil rigtig tage en snak med dig, så vi sammen undersøge, om vi er det rigtige match for hinanden. Du kan sende mig en besked ved at udfylde kontaktformularen nedenfor. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at sende mig en mail på hej@zuzan.dk eller ringe til mig på 42 72 18 29.

Du kan fange mig på telefonen alle ugens hverdage mellem 9.00-15.30. Hvis jeg ikke tager den, kan du bare lægge en besked med dit navn og telefonnummer – så ringer jeg tilbage igen ligeså snart, jeg kan.

Jeg bestræber mig på at besvare alle henvendelser inden for et døgn. Husk at tjekke dit spamfilter, da det sommetider sker, at mine mails havner deri.

Jeg glæder mig til at høre fra dig! 

Coach Zuzan Linnet Degani

Coaching sessions

En coaching session med mig varer mellem 50-75 minutter. Vi kan enten mødes i mine lokaler på Østerbro, gå en tur et sted i København eller afholde et Skype / telefonmøde. Hvad end der passer dig bedst. Klik på billedet for at læse mere om mulighederne og mine priser.

_MG_3827

Workshops & Foredrag

Jeg elsker at være med til at inspirere mennesker og gøre dem endnu klogere på sig selv. Derfor tager jeg ofte ud og holder foredrag og afholder workshops. Skal jeg komme forbi og bidrage til din eller Jeres transformation? Kontakt mig på hej@zuzan.dk – så kan vi tage en snak om mulighederne.

20191023-_MG_3228

Gratis coaching

Jeg vil gerne bidrage til, at endnu flere mennesker kan få muligheden for at blive coachet. Derfor tilbyder jeg af og til gratis coaching til nogen, som har et stort ønske om det, men som ikke har de økonomiske ressourcer. Læs mere om konceptet ved at klikke på billedet.

Moderator

Afspil video

Vil du sikre at din konference eller et event bliver et hit? Det er nemlig resultatet af at hyre mig som moderator. Jeg får talerne til at shine, gør publikum glade og kunden til at nå i mål med hensigten.

Alternativt træner jeg din kollega hvis moderering sker internt.