Ledercoaching

Min erfaring er, at alle som har ledelsesansvar har stor gavn af at arbejde med udvikling af deres lederpotentiale. Det gør dig nemlig ikke blot til en bedre leder, men til et mere bevidst menneske. Mange ledere kæmper nemlig med at navigere deres teams, fordi man ikke nødvendigvis er uddannet leder, men i stedet er dygtig til sit arbejde og derfor er blevet forfremmet til en lederstilling. Ledelsescoaching henvender sig til alle ledere, som har et ansvar overfor en eller flere medarbejdere. Du kan således være i en topstilling, mellem-, gruppe- eller projektleder. 

Kraftfuld kommunikation

I coaching arbejder vi rigtig meget med kommunikationsformer og undersøger, hvordan du som leder formidler forskellige budskaber. Sammen analyserer vi, hvad der er gavnligt og hvad der ikke er, og undervejs i vores samtale bliver du bevidst om dine adfærdsmønstre. Ofte gavner vores mønstre os ikke og spænder i større grad ben for, at vi kan komme i mål. Derfor er det vigtigt at få øjnene op for, hvad vores mønstre er, så vi kan ændre dem.

Med afsæt i dine identificerede mål undersøger vi, hvilke kommunikationsformer du med fordel kan fokusere på, afhængigt af hvem du er i dialog med. Du får altså en række værktøjer på hånden som er super effektive – og som du kan bruge i alle sammenhænge; arbejde som privat. Med andre ord får vi erstattet ikke-effektiv kommunikation med kraftfuld kommunikation som styrker dig, dine kolleger og i sidste ende virksomhedens bundlinje.

Bedre leder og mere ro

Resultatet af ledelsescoaching er, at du bliver langt mere bevidst om din måde at lede samt kommunikere på, og derigennem skaber endnu bedre resultater og relationer. Ved at du bliver endnu skarpere på, hvad du står for som menneske og leder, forstærker du din autenticitet og integritet. Coachingen giver dig nogle konkrete redskaber, der er med til at skærpe din kommunikation, og dermed kommer du hurtigere og mere effektivt i mål.

Metoder & output

Med udgangspunkt i en lang række ledelsesteorier samt transformativ- og formålsorienteret ledelseteori, arbejder vi målrettet med at give dig mulighed for at skabe hurtige og langsigtede resulater. De værktøjer, som ledelsescoaching giver dig, kan blandt andet hjælpe dig som leder med at:

  • Højne din egen EQ, selvindsigt og autencitet som leder og menneske
  • Øge medarbejdermotivation
  • Ændre relationer både op og ned i organisationen
  • Skabe større gennemslagskraft og power
  • Løse konflikter
  • Håndtere tværfunktionelle udfordringer
  • Øge arbejdsglæden og -trivsel

To-i-én

I USA har man længe haft stor fokus på ledercoaching, og i Danmark er vi også godt i gang. Men hvad er det, der skal til for at skabe en øget arbejdsglæde og vækst? 

Coaching træner dig i de principper og ledelsesstilarter, som ligger til grund for at øge arbejdsglæden og omsætningen, og sammen arbejder vi med nogle af de mest banebrydende kommunikationsformer. Ved hjælp af en række coachende spørgsmål får vi belyst, hvad der hindrer dig i at nå i mål med dét, du gerne vil. Herfra vil du få en masse gode indsigter i dine grundværdier, hvad lige præcis du står for – eller ønsker at stå for – som leder og menneske.

Og en bonus er, at alt det du lærer, også kan bruges i dit privatliv. 

Der var engang en leder...

...som følte, at han manglede redskaberne til at få det bedste ud af sine kollegaer, håndtere konflikter og øge arbejdsglæden. Her startede vi med at arbejde med lederen selv. Han fik øje på, hvordan han kunne tage et langt større ansvar for sin kommunikation. Med afsæt i eget ansvar og tilpasset kommunikation kom han i mål med at skabe en helt ny relation til sit team og sig selv. Det skabte stor værdi - både på bundlinjen, men i særdeleshed også i form af et langt bedre arbejdsmiljø. Hans navn er Kasper, og du kan klikke på billedet, hvis du gerne vil høre om coachingen - med hans ord.