Moderator

Et af mine nyligt afholdte moderatorjobs for 500 erhvervsledere, med bl.a. Imran Rashid  som key note, i snakken og debatten om digitalt lederskab.

Moderator, konferencier og ordstyrer

De tre parametre, jeg gør mig særligt umage med i mit hverv som moderator, konferencier og ordstyrer, er:

    • At få alle involverede parter – talerne, paneldeltagerne, publikum – til at shine. Også alle dem som er behind the scenes.
    • At overholde tiden. Her er jeg kompromisløs.
    • At sikre, at alle parter går hjem med endnu større udbytte og værdi end forventet.

Publikum involvering. En afgørende faktor for succes.

Masser af erfaring på scenen, ved siden af scenen og iblandt publikum har gjort, at jeg ved, hvad der skal til for at involvere publikum og gøre talerne til dagens helte. Herudover bruger jeg min erfaring fra coaching til at lytte og høre alt det usagte – og få det op til overfladen. Spørgeteknisk læner jeg mig op af i min erfaring som ledercoach og mentor, og det medfører begejstret og nærværende nysgerrighed, svar og spørgsmål fra alle sider af salen.

Overblik. Engagement. Shine.

Jeg er som person enormt videnbegærlig og undersøgende, og nyder at sætte mig nøje ind i alle aspekter i forbindelse med konferencen; indholdet, talerne, lokationen og selvfølgelig målgruppen. Det giver mig overblik og skaber tryghed hos dem omkring mig. Mit eget drive og engagementet har også en positiv effekt, som får alle i rummet til at shine og føle sig set og hørt.

Ord med på vejen…

Professionel og i verdensklasse

"Zuzan er både professionel, energisk og sikrer, at konferencen forløber i bedste stil. Hendes energi og dedikation skinner igennem, og jeg kan varmt anbefale Zuzan"

Mikkel Severin, key note speaker

“…Og fra publikum 

“Powerwoman, sikke en energi og udstråling”

“Hun sørgede for en virkelig spændende paneldebat-  det var så godt!”

“Nysgerrig og inspirerende – og turde udfordre talerne”

“Fedt med en moderator, som holder tiden på minuttet!”

Typen der har et øje på hver finger, og samtidig har overskud til at få os til at grine”

 

Kontakt mig for forespørgsel eller booking på 42 72 18 29 eller mail hej@zuzan.dk

 

Intern moderator træning

 

Der er stadig mange som vælger at bruge en intern medarbejder som moderator eller konferencier til mindre arrangementer og konferencer. Hvis det er casen i Jeres organisation, kan jeg på det varmeste anbefale, at medarbejderen bliver trænet i at moderere, programsammensætte, styre en paneldebat – de elementer, som indgår i præcis Jeres arrangement. 

Med træningen sikrer I på den vis, at arrangementet opleves professionelt fra start til slut. Og at publikum får en positiv helhedsoplevelse samtidig med at I når i mål med formålet med arrangementet. Endelig giver det også medarbejderen ro og tryghed, og med det en langt stærkere performance.

Jeg træner 1-1 samt i grupper. Træningen tager afsæt i erfaring hos medarbejderen, arrangementets indhold og form og tilpasses individuelt.

Nysgerrig? Så kontakt mig på tlf. 42 72 18 29 eller mail hej@zuzan.dk 

Moderator for F5 - ledelse og digitalisering