Sådan lyder min historie

På det tidspunkt hvor jeg langt om længe opsøgte en coach, havde jeg læst flere hundrede selvudviklingsbøger og stødte konsekvent panden mod muren. Tingene blev bare ikke bedre. Når jeg tænker tilbage på det i dag, får jeg stadig svedige håndflader. Jeg var fyldt op af frustration og uro. Jeg gik konstant rundt med følelsen af, at jeg ikke levede et meningsfuldt liv på alle niveauer. Jeg var ikke, hvor jeg skulle være og mit potentiale blev ikke udlevet til fulde. Og da slog det mig, at jeg stillede mig selv de samme spørgsmål om og om igen.

Nye øjne

Der var behov for nye øje og nye spørgsmål, der kunne hjælpe med at grave ind til kernen af alt det, som jeg nærmest ikke engang kunne sætte ord på. Strategien om en coach viste sig at være lige præcis den rigtige for mig. Efter et forløb med en coach blev det klart, at min frustrationer bundede i, at jeg ikke kendte til mit eksistensformål – mit why, som Simon Sinek siger. De fortællinger, jeg havde skabt om mig selv og min livshistorie, var illusioner. Det var et narrativ, jeg selv havde fundet på. Et narrativ, som jeg har haft fuld kontrol over selv at skabe, men som jeg har valgt at sammensætte på baggrund af nogle udvalgte livshændelser og erfaringer. Fortællingen kunne altså sagtens have haft en helt anden lyd, hvis blot jeg havde flyttet fokus.

Et brancheskift og 360° eftersyn

Det var et wake-up call. Jeg fandt modet til at re-designe mit liv og min livshistorie. Det resulterede i et brancheskift, hvor jeg sagde tak og farvel til mange år som ansat og senere selvstændig i detailbranchen – og bød velkommen til en ny tid, hvor jeg kunne være med til at gøre en forskel i andre menneskers liv igennem coaching, mentoring, foredrag og workshops. Jeg fandt også ud af, at coaching ikke nødvendigvis betyder, at manden, huset eller veninderne skal ryge i svinget. I virkeligheden arbejder man ud fra ideologien om, at alt er ved det samme, men alt er forandret. Det ændrede fuldkommen mit verdensbillede.

Det var en fantastisk og udfordrende rejse at bevæge mig indad og skabe et mere meningsfuldt liv for mig selv – og den rejse vil jeg gerne give videre til andre.