Tidligere coachees

Det er altid interessant at høre, hvad andre mennesker har fået ud af den investering de har gjort i sig selv igennem et coaching forløb.Den feedback jeg hyppigst får og som går igen hos stort set alle er, hvor stor forandring klienterne opnår på overraskende kort tid. Nogle udtaler endda, at de har været i terapi i årevis “og så tog det kun 10 samtaler med dig at få styr på mig selv og mit liv, og genfinde glæden”.

Jeg har nedenfor samlet et række udtalelser fra mine klienter. De har været i forløb hos mig alt imellem to måneder og knap to år.

Rart at blive coachet i hverdagsting!
Som coach er Zuzan både skarp og professionel, og er samtidigt et menneske, der ved, hvad det vil sige, at arbejde med sig selv. Personligt trives jeg med, at det ikke altid skal handle om mine største drømme eller mine vigtigste mål i livet, når jeg coaches, men at sessionerne også kan bruges til at vende udfordringer fra hverdagslivet, da der altid ligger noget guld gemt her også.
Jeanne, 36 år​
Konsulent & selvstændig​
Jeg har fået en god relation til mig selv
Gennem coaching med Zuzan har jeg fået øje på gamle mønstre og lært at være mere kærlig overfor mig selv, når jeg falder i. Zuzan har været en utrolig stor støtte for mig og jeg kan kun på det varmeste anbefale hende til alle, der ønsker at skabe positive forandringer i sit liv.
Helle, 41 år
Redaktør & forfatter
Nu ved og tror jeg på, at jeg kan hvad jeg vil!
Zuzan er en respektfuld lytter, som fordomsfrit ser dig som du er, og som vil støtte dig på en kærlig men også handlekraftig måde. For mig har det helt konkret betydet, at nogle af de overbevisninger jeg havde om hvad jeg kunne eller ikke kunne fuldstændig blev manet til jorden - det var jo gamle fortællinger, som ikke havde noget på sig!
Pia, 52 år​
Leder
Jeg blev modig af at blive udfordret
Som person oplever jeg Zuzan som dygtig og kompetent. Hun møder dig i nuet, lige hvor du er og bidrager med et insisterende dejligt nærvær og en stærk autencitet. Så længes du efter at blive udfordret, oplever jeg Zuzan som den helt rigtige mentor/coach.
Kasper, 44
Arkitekt & projektleder
Nu lever jeg ud fra mine værdier - og ikke andres
Jeg har haft det dejligste coach forløb hos Zuzan, hvor hun på meget behagelig vis fik mig til selv at nå frem til de rigtige ændringer for mig. Hun er yderst positiv og støttende, og presser lige den smule der skal til for at man er "tvunget" til at se tingene fra en anden vinkel. Jeg kan sagtens forestille mig, at jeg vil bruge Zuzan igen hvis (når) livet slår knuder.
Trine, 40 år
Førtidspensionist